طراحی واجرای نمای شیشه ای ساختمان فناوری اطلاعات بانک رفاه

Refah Bank Information Technology Building
Refah Bank Information Technology Building
Refah Bank Information Technology Building
Refah Bank Information Technology Building
  • مشخصات فنی
  • عنوان
    طراحی واجرای نمای شیشه ای ساختمان فناوری اطلاعات بانک رفاه
  • تاریخ اجرا
    1400
  • محل اجرا
    تهران،سمیه
  • نوع
    طراحی اجرا
  • کاربری ساختمان
    اداری تجاری
  • نوع نما
    کرتین وال آجر کامپوزیت
  • سبک کار
    مدرن

لورم ایپسوم یا طرح‌نما (به انگلیسی به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود. طراح گرافیک از این متن به عنوان عنصری از ترکیب بندی برای پر کردن صفحه استفاده می نماید

1
2
2
Related Article
Related Article
Related Article
Related Article

شيشه فلوت چيست و چگونه ساخته مي شود؟

از زمان معرفي شيشه فلوت در سال 1959 توسط پيلكينگتون فرآيند فلوت آرام آرام به نحو گسترده‌اي جايگزين فرآيندهاي شيشه تخت گرديده است . امروزه حدود 180 طرح فلوت با ظرفيت توليدي در حدود 40 ميليون تن در سال وجود دارد .اين مقدار متناظر با حدود 35 % كل توليد شيشه در جهان است .شيشه تخت حاصل از روش فلوت در مقايسه با فرآيندهاي توليد قديمي‌تر شيشه تخت مزايايي دارد كه عبارتند از : -فرآيند فلوت قادر است شيشه تخت با كيفيت بالا در محدوده ضخامتي 5/0 تا 25 ميليمتر با عرض نواري بيش از 3 متر توليد نمايد .

شیشه اسپندرال

در اجرای سطوح بزرگ شيشه ای درنمای ساختمان، پوشاندن مناسب مناطق کور ساختمان قسمت هائی که نبايد ديده شوند مانند فضای بين طبقات تأثير ويژه ای بر زيبائی نما دارد. در ابتدا از شيشه های رفلکس برای اين منظور استفاده می شد اما در شب هنگام که نور فضای داخلی بيشتر از بيرون است ، اين شيشه ها کارآئی خودرا از دست داده و تمامی مناطق کور در معرض ديد قرار می گيرند وظاهر نازيبائی را برای ساختمان موجب می شوند. بدين علت امروزه استفاده از شيشه رفلکس در اين زمينه منسوخ شده و به جای آن از شيشه های اسپندرال استفاده ميشود.

همه چیز درباره شیشه ضد گلوله

شیشه ضد گلوله در نگاه اول کاملا شبیه به شیشه های معمولی است ، اما در عمل اینگونه نیست. شیشه های معمولی به محض اصابت فشنگ به آنها درهم می شکنند و خرد خواهند شد.ابتدا ببینیم شیشه ضد گلوله چگونه اختراع شد: نخستین بار یک شیمیدان فرانسوی به نام "بندیکتوس " در اوایل قرن بیستم بر اثر یک تصادف جالب توانست تکنیک اولیه ساخت نوعی شیشه نشکن و مقاوم را بدست آورد .

نما و معماری

ورودی یکی از عناصر حایز اهمیت نما در ساختمان است که محل و اهمیت طراحی آن به شکل مستقیم نمایانگر نقش و عملکرد ساختمان است. در ورودی نشانه گذر از فضای عمومی خارجی به فضای خصوصی داخلی و یکی از مهم ترین عناصری است که می‌توان به عنوان نشانه ساختمان از آن نام برد.نمای هر ساختمان در شکل‌دهی به مجموعه شهری که در آن حضور دارد، موثر است. اگر به نمای یک ساختمان بدون در نظر گرفتن نمای دیگر ساختمان‌های شهر توجه شود، همگونی نمای شهری در مجموع از بین می‌رود.