شیشه چاپی حمام : استفاده از شیشه چاپی در حمام بسیار رایج و متداول است، عکس های مورد علاقه، می توانند با کیفیت و وضوح بسیار بالا بر روی شیشه چاپ شده و در دیوار حمام ، وان؛ روشویی و ... نصب گردند. شاید استفاده از سرامیک در حمام برای بسیاری از افراد جذاب نباشد بنابر این می توان از شیشه رنگی و یا شیشه چاپی در حمام استفاده نمود که هم طرح مورد علاقه ی شما بر روی دیوار حمام نقش خواهد بست و هم در مقابل آب کاملا مقاوم است و متریال بسیار مناسبی به حساب می آید.
درب ایران
صنایع شیشه دربیران به عنوان یکی از پیشگامان صنعت شیشه، با تکیه بر سابقه ای 35 ساله و بهره مندی از نیروهای کارآمد و تجهیزات فوق مدرن، مفتخر است در خصوص مشاوره، طراحی و اجرای کلیه امور مربوط به شیشه در خدمت طراحان، مهندسان، کارفرمایان و مشتریان محترم باشد.
نمای کرتین وال(Curtain Wall)چیست؟ نمای کرتین وال (Curtain Wall)نوعی نمای شیشه است که بیشتر برای ساختمان ها بلند مرتبه مورد استفاده قرار میگیرد.ساختار نمای کرتین وال به گونه ای است که هیچگونه بار مرده ای را متوجه ساختمان نمی کند. نمای کرتین وال به عنوان یک عایق عمل کرده و علاوه بر جلوگیری از نفوذ آب به داخل از هدررفت گرمای داخل نیز جلوگیری می کند. نمای کرتین وال در تغییرات دمایی , نیروی جنبشی ناشی از نیروی باد مابین طبقات و نیروهای لرزه ای بسیار مقاوم است . از دیگر ویژگی های نمای کرتین وال می توان به عایق حرارت بودن, امنیت بالا و آکوستیک بودن آن اشاره کرد.نمای کرتین وال برای هر ساختمان با توجه به موقعیت مکانی پروژه , ارتفاع ساختمان , ارتفاع طبقات و نیاز کارفرما محاسبات مخصوصی دارد. [(bold)|فریم نمای کرتین وال] فریم نمای کرتین وال (Curtain Wall)از از آلومینیوم اکسترود شده ساخته و در محل طراحی نصب می شود. دو نوع اصلی برای نمای کرتین وال وجود دارد. -سیستم استیک که در این سیستم لامل های عمودی در طول نما قرار می گیرند و به سازه اصلی اتصال پیدا می کنند. لامل های افقی نیز مابین لامل های عمودی قرار می گیرد. در این روش به جز مرحله اکسترود آلومینیوم تمامی مراحل مانند برش لامل ها در محل پروژه انجام می شود. -این روش که روش جدیدتری به شمار می آید باعث افزایش سرعت کار می شود. تمامی مراحل برش لامل های آلومینیومی در کارخانه صورت می گیرد و تنها عملیات نصب در ساختمان انجام می شود که این کار سرعت انجام کار را بالا میبرد. برای اینکه بدانید کدام سیستم اجرا برای ساختمان شما مناسب تر است بهتر است که این مسؤلیت را به ما بسپارید. شیشه به خاطر شفافیت و خاصیت عبور نور از خود به طور گسترده ای به عنوان پوشش نمای کرتین وال مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب نیاز های مشتری از نمای کرتین وال دریافت نور روز, جلوگیری از تابش خیره کننده است. تعبیه هواکش, حسگرها و پوسته های متعدد از گزینه هایی است که میتوان که نمای کرتین وال اضافه کرد. در جامعه امروز کرتین وال به عنوان یک نوع نما به رسمیت شناخته می شود که در بهبود عملکرد انرژی و راحتی ساکنین تاثیر بسزایی دارد. [(bold)|نصب نمای کرتین وال] عملیات نصب نمای کرتین وال از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است.
ورق های کامپوزیت از جمله مصالح پیشرفته معماری مدرن می باشدکه بیش از بیش مورد توجه طراحان و مجریان ساختمان قرارگرفته و استقبال و کاربری فراوان این محصول بعنوان یکی از مصالح مورد استفاده در نمای ساختمانها بیانگر، کیفیت مناسب و عدم وجود هرگونه محدودیت در طراحی و اجرای آن میباشد. پوشش نمای ساختمان با پانلهای بزرگ يا کوچک آلومینیومی در ابعاد دلخواه به ضخامت 4 میلی متر متشکل از دو لایه ورق آلومینیوم و هسته داخلی آنها از پلی اتیلن و یا مواد معدنی ضد حریق و پوشش رویه از جنس رزینPVDF، اصطلاحاً(Aluminum Composite Panels) خوانده میشود. کامپوزیت پانل آلومینیوم به علت سبکی خود که می تواند منجر به کاهش فاجعه در زمین لرزه ها شود به آسانی قابل پردازش می باشد. سلسله مراتبی همچون بریدن، تسطیح کردن، نورد کردن و چند نوع شکل دهی با زاویه قائمه با ابزار ساده نجاری قابل انجام می باشد تا کار نصب پانل سریع و راحت شده و در نتیجه از میزان هزینه ها بکاهد. همچنین قابلیت انعطاف پذیری پانل ها در ابداع طرح های بدیع، کمک زیادی به طراحان کرده است. کامپوزیت یک ماده ای است که نه تنها در صنعت ساختمان بلکه در صنعت پتروشیمی و حمل و نقل ( اتومبیل، کشتی و هواپیما) نیز کاربرد دارد. از خواص کامپوزیت می توان به سبک بودن، عایق حرارتی و رطوبتی بودن، قابلیت شکل پذیری بالا، مقاومت کششی و فشاری بالا، ضد زنگ بودن، حمل و نقل آسان و قیمت مناسب اشاره کرد . کامپوزیت عموما در صنعت ساختمان به عنوان یک پوشش خارجی و داخلی مورد استفاده قرار می گیرد . کامپوزیت طرح چوب ، گونه دیگری از کامپوزیت است که همانند طرح فلز هم در داخل و هم در خارج کاربرد وسیعی دارد . رویه این ورق ها از یک لایه لمینیت شده است . مزيت های سيستم ( Aluminum Composite Panels ) آلومينيوم کامپوزيت پانل - زیبایی و درخشندگی نمای ساختمان در ظاهر آلومینیومی. - نگهداری آسان نما. - ایجاد ایزولاسیون صوتی و حرارتی. - تنوع رنگ فوق العاده و تقریبا نامحدود. - ثبات فوق العاده و عمر طولانی در مقابل شرایط گوناگون جوی. - امکان انتخاب و اجرای سطوح بسیار پیچیده در قوس. - امکان انجام انواع ماشین کاری،خم کاری، سوراخ کاری ورق. - امکان اجرای نصب سریع و دقیق. - استحکام فوق العاده در برابر نیروی زلزله. - مقاوم در برابر لرزشهای ناشی از باد و صداهای ناخواسته آن. - قابلیت تنظیم کامل در مراحل نصب و حتی پس از پایان نصب. - استفاده از حداقل تجهیزات آهنی و عدم تماس آلومینیوم و آهن در نما. - مقاوم در برابر شوک های حرارتی. - سبکی فوق العاده نسبت به مصالح سنتی و کاهش هزینه فولاد مصرفی در سازه بنا. کاربردهای آلومينيوم کاپوزيت پنل : - نمای خارجی ساختمان - بازسازی نماهای قدیمی - دکوراسیون داخلی - پمپ بنزین ها - تابلوی فروشگاه ها - غرفه های نمایشگاهی - پوشش سقف ها
سیستم نمای فریملس و فول فریملس یک راه مدرن بر پایه حذف تمام فریم ها در نمای ساختمان است.درنمای فریملس امکان ایجاد بازشو بدون تغییر در نمای ظاهری وجود دارد. فاصله بین هر کدام از شیشه ها تنها 15 میلیمتر است.امکان استفاده از شیشه با ضخامت های مختلف وجود دارد.نمای فریملس عایق بسیار قوی صدا و حرارت نیز میباشد.
طراحی نمای اسپایدر باید به گونه ای انجام شود که سازه بتواند وزن شیشه و نیروی حاصل از باد را تحمل کند. همچنین یک فاصله مجاز برای آب بندی بین شیشه ها در نظر گرفته می شود که معمولاً بعد از اتمام کار با چسب سیلیکون پر می شود.
• امکان بهره گیری از باز شو مخفی در نما
در پارتیشن شیشه ای دو جداره نیز از آلومینیوم به عنوان فریم استفاده میشود با این تفاوت که از شیشه دو جداره به جای شیشه تک جداره استفاده می شود.پارتیشن های دو جداره تا 70 درصد از نفوذ صدای مزاحم به داخل اتاق و بالعکس جلوگیری می کنند.جنس فریم آلومینیوم ,نصب و آب بندی مناسب همگی نقش مهمی در کیفیت پارتیشن های دو جداره دارند.